Marketing MasterClass

Marketing er en bred vifte af aktiviteter, der skal skabe succes. Min MasterClass handler om kontinuerligt at gennemføre idéer indenfor online marketing. Find inspiration i mit marketing magasin eller find hjælp i min marketing ordbog.

Livet handler ikke om at finde dig selv, men om at skabe dig selv.

 

Min hjemmeside er skabt på baggrund af min passion til online markedsføring og e-handel. For at forstå de mange simple og komplekse processer i marketing, blogger jeg i mit marketing magasin og  nedskriver nye begreber i min marketing ordbog for at forbedre mine egne kompetencer. 

Med tiden håber jeg, at min hjemmeside kan inspirere og hjælpe andre til at finde gode og nemme svar på de spørgsmål, de søger. Derudover er jeg altid på udkig efter spændende mennesker at dele erfaringer med.

Til dagligt arbejder jeg som Ecommerce Manager for Fitness & Nutrition ApS, som blandt andet har webshoppen Billig.Fitnss.dk

Derudover har jeg en masse spændende freelance projekter, hvor jeg har startet et projekt med en tatovør i Esbjerg, der har store ambitioner om at udbrede deres kunsthåndværk.

Jeg håber, at jeg snart får tid til at skrive meget mere om Online Marketing og alle de andre projekter der er under opsejling. Indtil da, kan du lige læse om, hvordan det hele startede.

Min historie kort fortalt… Kender du det?… 

Som musikalsk og sproglig student, med en kæmpe passion for sport og sundhed, havde jeg aldrig troet, at jeg kunne forene mine livsværdier med marketing og kapitalismen.

Min filosofiske indstilling til livet havde umiddelbart ingen lighedstegn med forretningsforståelse, eller det troede jeg i hvert fald ikke.

I 2011 tog jeg en HHX fagpakke på Aarhus Business College, hvor jeg lærte lidt om økonomi og afsætning.

Da jeg sidenhen startede som markedsføringsøkonom lærte jeg lidt mere om, hvordan verden er skruet sammen, og hvad det vil sige at drive en selvstændig virksomhed.

To og et halvt år som speditør åbnede mine øjne op for, at hele verden er en stor Supply Chain, og logistik handler ikke kun om at komme fra A til B.

Jeg har vandret caminoer, svømmet i Amazonas, blevet røvet af politiet og sovet under alverdens himmelstrøg, og jeg er altid på udkig efter fascinationer.

Det kan være svært at navigere på denne jord, men den er også fantastiske at bevæge sig rundt på. Det bliver aldrig kedeligt. Det samme gør sig gældende med min forlængende arm og dobbeltliv, som jeg kalder internettet og online marketing.

Content Marketing og SEO Specialist

Siden min PBA i Internatinal Salg & Marketing, har jeg arbejdet dedikeret med at blive den bedst mulige kreatør af content marketing, som muligt. Jeg arbejder ud for en filosofi der hedder DLX = Det Lille Extra. 

Jeg elsker at dykke ned i detaljen med langsigtede marketing strategier, og jeg elsker det brede spektrum af discipliner man kan dyrke, når det kommer til marketing, og især online marketing. Der er hele tiden nye måder at forbedre dine projekter på.

Min hjemmeside er under konstant opbygning. Jeg bruger den til at dygtiggøre mig selv i forhold til Content Marketing med mit magasin. Derudover udvikler jeg konstant på det tekniske SEO aspekt ved at have hjemmesiden kørende og optimere på den. Sidst men ikke mindst, så vil jeg gerne dele min ordbog med eventuelle følgere, der kunne have gavn af at lære en masse nye og svære begreber om marketing.

Uddrag fra LinkedIn

❃ Every morning – before I punch the clock – I’m preparing myself for growth strategies.
I pursue happiness and satisfaction by achieving goals. Stay hard!

❁ Every day I am deeply engaged with e-commerce. If you snooze, you snooze.
I analyze, develop, and manage content marketing solutions to help webshops to hit top results!

★ Every evening – hard work pays off – One does not simply walk into Mordor.
I was born to run!
_________________________________

Some of my daily tasks as an E-commerce Manager and a digital freelance consultant:

▸ Working with various Content Management Systems (CMS)
▸ Search Engine Optimization (SEO)
▸ Google Ads
▸ Paid Social (SoMe)
▸ Copywriting / Ghostwriting
▸ Creative Content Creation and Graphic Design (Creative Cloud, YouTube, etc.)
▸ Linkbuilding, Keyword Analysis, and Strategy Evaluation
▸ Consulting in Digital Marketing
▸ Sparring with passionate people

Last but not least – I am playing with algorithms and ranking systems every day all day.

Here are some of the tools, where I spent a lot of my time analyzing and working with data while outranking the competition:

▸ Google Analytics, Ads, Search Console, and whatever Google has to offer 🙂
▸ Ahrefs
▸ Shopify
▸ Accuranker
▸ Morningscore, SurferSEO, Sitebulb, Screaming Frog, SEMrush, etc.
▸ Endomondo

I love learning new online marketing tools and I have a huge passion for all the hardware and software with relevance to this matter! #PayingAttentionToDetail

….. And I am always up for a good challenge.

Remember, performance issues are not uncommon. Feel free to contact, if there is anything left behind.

As Gandalf once said: All we have to decide is what to do with the time that is given us.

Send en mail til mig via kontaktformularen