Om Michael Kirkegaard

Jeg vækster virksomheder ved at ophøje brand autoritet gennem strategieksekvering. Jeg elsker online marketing samt at hjælpe andre iværksættere og marketers med at udvikle deres passion.

Passioneret marketeer, iværksætter og forretningsudvikler

Mit navn er Michael Kirkegaard. Målet har altid været at få så meget ud af livet som muligt. Jeg blev født i 1990, og der har altid været fart over feltet. I 2016 tog livet en drastisk drejning fra de planer, der ellers lå i luften og posen blev rystet. Jeg tog ud at rejse i et år, hvor jeg startede på Caminoen

Jeg havde pakket en rygsæk med det hele, og 900 kilometers vandring var blot begyndelsen på mange nye eventyr. Jeg havde min bærbar med til at undersøge, hvordan jeg kunne blive en digital nomade, og når jeg var på farten sugede jeg ny viden til mig gennem bøger, podcasts, og alle de spændende mennesker og kulturer jeg mødte.

Da jeg kom hjem færdiggjorde jeg min uddannelse. En PBA i international Marketing og Handel. Lynhurtig efter fik jeg job som SEO konsulent, og de nye læringer gav åbenbaringer til alle de erfaringer jeg havde gjort mig på min rejse. Ved at arbejde professionelt for engagerede virksomheder i forskellige brancher, lærte jeg at rangere nummer et på Google og hjælpe kunder med organisk vækst.

Jeg fik pludselig en masse nye hard skills gennem arbejdserfaring, og processen stoppede ikke selvom jeg fik fri fra arbejde. Lange nætter, kurser, og hvad der ellers kunne udvide min horisont, blev der dykket ned i. Derfor startede denne hjemmeside, og jeg fandt ud af, at jeg lærer bedst om nye emner, når jeg skriver om dem.

Derfor starter min research på mit nuværende arbejde som Head of Growth ofte med, at jeg skriver en artikel om et stykke software, når jeg har fri, og så kan jeg hurtigt møde ind på arbejde og vækste vores webshops med en bred vifte af viden om eCommerce, SEO, og digital marketing.